Προφίλ

Η Heletel ΕΠΕ είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ανάπτυξης λογισμικού από το 1994 με έδρα την Θεσσαλονίκη. Αντικείμενό της είναι η ανάπτυξη προϊόντων αιχμής με την χρήση προηγμένων εργαλείων λογισμικού ώστε οι πελάτες της με μικρό κόστος να αντλούν τα μέγιστα πλεονεκτήματα.

Η εταιρία έχοντας μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού επιχειρησιακής διαχείρισης δημιούργησε μια σειρά από αξιόπιστα και φιλικά προς τον χρήστη προϊόντα όπως το Cashier, το Trucking, το Optica τα οποία έχουν καλύψει πλήρως πολλές μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις του χώρου της εντατικής λιανικής πώλησης.

Η εταιρεία έχοντας επίσης μεγάλη εμπειρία σε συστήματα διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου, χρησιμοποιώντας μια από τις πιο εξελιγμένες πλατφόρμες διαχείρισης βασισμένη σε τεχνολογίες WEB 2 τον 'ΑΙΜΩΝ', έχει αναπτύξει το ERGO II, ένα CRM που οργανώνει με πολύ αποδοτικό τρόπο την εσωτερική λειτουργία και τις σχέσεις μιας επιχείρησης με τους εμπορικούς της εταίρους.

Η εταιρεία Heletel σε συνεργασία επίσης με την εταιρεία MobileLoft μια από τις δυναμικότερες εταιρείες του χώρου του Mobile στην Ελλάδα, διαθέτει μια σειρά από προϊόντα όπως λογισμικό SMS server -για την αποστολή μαζικών sms, την δημιουργία εξειδικευμένων εφαρμογών για Android και iPhone.